europska unija str konkurentnost i kohezija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv projekta: Jačanje konkurentnosti poduzeća RIVALIS d.o.o. kroz povećanje tehnološke opremljenosti

Kratki opis projekta: Svrha projekta je kroz nabavku napredne, energetski učinkovite tehnološke opreme i unaprijeđenje poslovnih procesa, povećati proizvodni kapacitet poduzeća, njegovu sposobnost da proizvodi veći asortiman proizvoda, posebno novih proizvoda, koji su rezultat vlastitog razvoja, povećati razinu tehnološke opremljenosti i omogućiti razvoj novih kompetencija. Napredna tehnološka rješenja u proizvodnji, kao ključnom poslovnom procesu, poduprta digitalnim sustavima upravljanja i kontrole proizvodnje, omogućit će razvoj nove organizacije poslovanja, sa svrhom povećanja učinkovitosti, iskoristivosti resursa, konkurentnsti i internacionalizacije poslovanja. Cilj projekta je kroz unaprijeđivanje kapaciteta proizvodnje na području proizvodnje začina, ulaganja u digitalna rješenja u poslovanju i povećanje energetske učinkovitosti, povećati konkurentnost poduzeća na trenutnom tržištu i ostvariti izlazak na nova tržišta, što će se ogledati u većem udjelu na tržištu, povećanju prihoda i zaposlenosti te uspješnijem poslovanju.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Cilj projekta je kroz unaprijeđivanje kapaciteta proizvodnje na području proizvodnje začina, ulaganja u digitalna rješenja u poslovanju i povećanje energetske učinkovitosti, povećati konkurentnost poduzeća na trenutnom tržištu i ostvariti izlazak na nova tržišta, što će se ogledati u većem udjelu na tržištu, povećanju prihoda i zaposlenosti te uspješnijem poslovanju.

Ukupna vrijednost projekta: 1.530.692,20 HRK, iznos koji sufinancira EU: 579.311,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 15.12.2021. do 15.12.2022.

Kontakt osoba za više informacija: Monika Brozinić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija:
www.strukturnifondovi.hr
www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.